top of page

POVESTEA NOASTRĂ

Drag de natură și Îngrijire Naturală

Înmiresmat este despre drag de natură și natural. Este despre pielea ta ce are nevoie de o îngrijire delicată, pe care doar ingredientele organice o pot oferi.

sapun natural handmade
ulei esential de lavanda

Pasiune pentru lavandă și plante pline de proprietăți 

Îndrăgim lavanda, de aceea am ales-o ca ingredient principal. I-am înțeles proprietățile și am învățat să o îngrijim exact așa cum trebuie. Astfel, lavanda pe care o găsești în produsele noastre este plantată, atent lucrată, culeasă și prelucrată doar de noi. Așa cum facem și cu alte plante pe care le utilizăm, cum ar fi trandafirul, menta și câte și mai câte.

Întoarcere la originile îngrijirii

Am ales să ne întoarcem spre o îngrijire naturală, organică, fără parabeni sau produse chimice, exact așa cum se îngrijeau ai noștrii, de generații întregi. Credem în ceea ce natura ne-a lăsat în dar și vrem să-ți arătăm și ție prin produsele noastre artizanale efectele încântatoare ale ingredientelor naturale, crescute în pământ transilvănean.

trandafir de damasc pentru piele
inmiresmat

Brand de familie românesc

Înmiresmat e un brand de familie, pe deplin românesc, creat din drag de tradiții, natură și produse cosmetice organice. Ce îngrijesc delicat pielea, exact așa cum ar trebui să fie.

bottom of page