top of page

POVESTEA NOASTRĂ

Înmiresmat este despre drag de natură și natural. Este despre pielea ta ce are nevoie de o îngrijire delicată, pe care doar ingredientele organice o pot oferi.

 

Îndrăgim lavanda, de aceea am ales-o ca ingredient principal. I-am înțeles proprietățile și am învățat să o îngrijim exact așa cum trebuie. Astfel, lavanda pe care o găsești în produsele noastre este plantată, atent lucrată, culeasă și prelucrată doar de noi. Așa cum facem și cu alte plante pe care le utilizăm, cum ar fi trandafirul, menta și câte și mai câte.

 

Am ales să ne întoarcem spre o îngrijire naturală, organică, fără parabeni sau produse chimice, exact așa cum se îngrijeau ai noștrii, de generații întregi. Credem în ceea ce natura ne-a lăsat în dar și vrem să-ți arătăm și ție prin produsele noastre artizanale efectele încântătoare ale ingredientelor naturale, crescute în pământ transilvănean.

 

Înmiresmat e un brand de familie, pe deplin românesc, creat din drag de tradiții, natură și produse cosmetice organice. Ce îngrijesc delicat pielea, exact așa cum ar trebui să fie.

inmiresmat-1508 (1).jpg
ALB_2115 (1).jpg
bottom of page