top of page

INGREDIENTELE NOASTRE

Am ales să ne întoarcem spre o îngrijire naturală, organică, fără parabeni sau produse chimice, exact așa cum se îngrijeau ai noștri, de generații întregi. Credem în ceea ce natura ne-a lăsat în dar, iar aici poți descoperi și tu toate proprietățile ingredientelor din cosmeticele noastre naturale, pe care le prețuim atât de mult.

lavanda cultivata in gradina

Ulei esențial de Lavandă

Un ulei cu multiple întrebuințări, în special utilizat pentru relaxare, combatând stresul și insomnia, dar și pentru îngrijirea și regenerarea pielii afectate de acnee, de arsuri ușoare sau mai puternice, dar și pentru cicatrizarea rănilor. Mirosul este de asemenea un motiv pentru care este un ulei esențial foarte apreciat. 

sapun natural handmade cu menta

Ulei esențial de Mentă

Un ulei esențial cu un miros fresh, plin de energie, are acțiune de distrugere a bacteriilor și ajută circulația în zonele unde este aplicat.

ulei de corp cu trandafir de damasc

Ulei esențial de Trandafir

 Este ideal pentru pielea matură, având proprietăți antioxidante. Este utilizat pentru ameliorarea ridurilor și a cearcănelor, restabilește elasticitatea pielii și este ideal de folosit pentru masaje. 

lotiune cu cedru si grapefruit

Ulei esențial de Cedru

Are un parfum plăcut, proaspăt și dulceag, fiind atât întăritor, cât și calmant, în cazul stresului. Are proprietăți benefice pentru pielea uscată, în cazul regenerării pielii, dar și proprietăți cicatrizante.

ulei pentru ingrijirea pielii cu geranium

Ulei esențial de Geraniu Bourbon

Este un bun combatant al ridurilor, acneei și vergeturilor, hrănind și protejând pielea în profunzime, oferindu-i elasticitate și fermitate. 

lotiune cu grapefruit si cedru

Ulei esențial de Grapefruit

Cu aroma sa specifică, revitalizantă, oferă stare de energie, ajută pielea acneică și grasă, redându-i fermitatea și curățând-o.

ulei esential de ylang ylang

Ulei esențial de Ylang-Ylang

Apreciat pentru mirosul puternic, cu accente fructate și tropicale, are beneficii prețioase în ameliorarea vergeturilor, dar și în combaterea acneei, ajutând pielea afectată să revină la o formă potrivită.

sapun cu cedru eucalipt si lamaie

Ulei esențial de Lămâie

Este un ulei esențial obținut din coaja de lămâie, cu un miros puternic și plăcut, cu efecte emoliente și de hidratare asupra pielii. 

sapun natural handmade cu cedru eucalipt si lamaie

Ulei esențial de Eucalipt

Uleiul are o aromă fresh, efect antibacterian, de împrospătare și multe beneficii pentru întreg organismul.

bottom of page