top of page

TRANSPORT & RETUR

Politica de Transport

Expedierea produselor Înmiresmat este disponibilă momentan doar în România și se realizează exclusiv prin curierat rapid, costul livrării fiind suportat de client, dacă comanda însumează mai puțin de 150, sau de noi dacă comanda este mai mare de 250 de lei.

Costul transportului este de 20 lei. Plata se poate face online sau ramburs, la primirea coletului.

Toate serviciile de curierat sunt disponibile de luni până sâmbătă. Comenzile plasate în week-end vor fi prelucrate în cursul zilei de luni. Ambalajul este adecvat transportului de produse fragile și coletele sunt asigurate. În cazul spargerii unor produse cosmetice naturale, datorită manipulării necorespunzătoare din timpul transportului, înlocuim produsele gratuit. Curierul rapid asigură siguranța livrărilor și rapiditatea acestui mijloc de transport


Politica de Returnare

În calitate de consumator aveți dreptul să renunțați la cumpărare, fără a fi nevoit să justificați decizia de renunțare și fără a suporta alte costuri decât cele prevăzute la art.13 alin.(3) și art.14 din O.U.G Nr.34/2014, în termen de 14 zile începând de la ziua în care intrați în posesia produsului.

Clienții care nu sunt mulțumiți de produs îl pot returna și/sau pot alege un alt produs în limita contravalorii produsului returnat, cu respectarea termenilor și condițiilor de mai jos:

Clienții www.inmiresmat.ro pot returna produsele cumpărate numai în ambalajul original, în termen de maxim 14 zile lucrătoare de la primire. Produsul comandat va fi returnat în aceeași stare în care a fost livrat, având aceeași etichetă atașată, ambalajul original și împreună cu documentele de livrare care l-au însoțit. În maxim 30 de zile de la data returnării, vom înapoia contravaloarea comenzii. În cazul în care s-a optat pentru schimbarea produselor comandate, noua comandă va fi procesată și expediată în maxim 60 de ore de la data returnării produselor comandate. Diferențele de preț vor fi returnate în maxim 30 de zile de la data returnării produselor comandate. În toate cazurile de mai sus cheltuielile de returnare sunt suportate de client.

Conform legislației în vigoare, renunțarea la cumpărare este aplicabilă doar clienților persoane fizice. Exercitarea dreptului de renunțare: consumatorul informează AVAM NATURA S.R.L cu privire la decizia de retragere din contract în scris, printr-o cerere scrisă, datată și semnată la adresa de e-mail: hello@inmiresmat.ro

bottom of page