top of page

TERMENI & CONDIȚII

 

Navigarea pe site, culegerea informațiilor și plasarea unei comenzi către ÎNMIRESMAT reprezintă acordul dumneavoastră cu termenii și condițiile afișate pe site-ul www.inmiresmat.ro

Acești termeni pot fi actualizați oricând de către S.C. AVAM NATURA S.R.L, fără a avea obligația de a notifica vreun utilizator, vizitator sau client în prealabil.

Datele personale furnizate către S.C. AVAM NATURA S.R.L sunt folosite numai în scopul pentru care au fost introduse (efectuarea comenzilor), conform legilor în vigoare. S.C. AVAM NATURA S.R.L nu furnizează adresele de e-mail unor terți, nu încurajează spam-ul și nu face publice datele furnizate de clienții săi fără acordul explicit al acestora. Orice utilizator are posibilitatea să solicite ştergerea din baza de date a adreselor furnizate.

Prețurile sunt actualizate la zi. Pentru produsele cu menţiunea "nu este pe stoc" sau "în curand", S.C. AVAM NATURA S.R.L nu poate garanta prețul de vânzare și nu se pot lansa comenzi pentru aceste produse. Disponibilitatea este afișată în timp real. Disponibilitatea se poate modifica oricând pe parcursul procesării unei comenzi.

Produsele comercializate prin intermediul www.INMIRESMAT.ro sunt noi, prezentate în ambalajul original al producătorului iar în momentul livrării sunt însoțite de factură in format electronic. La cerere se poate trimite certificat de conformitate.

S.C. AVAM NATURA S.R.L își rezervă dreptul de a-și selecta clienții sau de a refuză colaborarea cu clienții ce manifestă comportament și limbaj inadecvat sau au în istoric comenzi refuzate/neridicate.


RECLAMAȚII

Toate reclamaţiile referitoare la lipsuri din colet, neconformitate produse, erori de facturare, alte produse primite decât cele comandate, vă rugăm să le efectuaţi în termen de 5 zile de la primirea coletului. Nu ne asumăm responsabilitatea pentru reclamaţiile primite după această perioadă.

Pentru orice reclamație va rugăm să ne contactați la telefon 0733 946 453 în timpul programului de lucru Luni-Vineri 9:00-17:00 sau la hello@inmiresmat.ro.

Ne străduim să soluţionăm reclamaţiile într-un timp cât mai scurt şi în mod favorabil pentru clienţii noştri!

IMPORTANT O serie de produse presupun condiţii de păstrare specifice, astfel, reclamaţii ulterioare de calitate nu pot fi primite şi compensate, având în vedere lipsa controlului nostru pentru condiţiile de păstrare.

 


PREȚURI

Politica noastră presupune prețuri corecte și stabile pe termen lung.
Toate prețurile din acest site în varianta pe limba română sunt exprimate în lei (RON). Prețurile nu includ taxele de transport. Taxele de transport sunt calculate de sistemul site-ului și vor fi afişate la finalizarea comenzii.
Ne rezervăm dreptul de a modifica prețurile de vânzare afişate pe site, fără o notificare prealabilă către client.


PRELUCRAREA COMENZILOR

Nu există comandă minimă obligatorie, o comandă poate conține oricâte produse ÎNMIRESMAT doriți.

IMPORTANT în urma plasării comenzii veți primi un răspuns automat de confirmare a comenzii. În cazul în care nu primiți un răspuns din partea noastra în termen de 24 de ore de la plasarea comenzii, vă rugăm să ne contactați.

 

FRAUDĂ

Orice încercare de a accesa datele personale ale altui utilizator, de a modifica conținutul site-ului www.inmiresmat.ro sau de a afecta performanțele serverului pe care rulează site-ul, va fi considerată tentativă de fraudare a sistemelor inmiresmat.ro și va pune în mișcare cercetarea penală împotriva aceluia sau acelora care a(u) încercat acest fapt.

 


LITIGII

Orice litigiu apărut între Clienți și Societate va fi rezolvat prin cale amiabilă. În cazul în care nu s-a reușit stingerea conflictului pe cale amiabilă, competența revine instanțelor de judecată din Cluj, România.

 


DISCLAIMER

Informațiile conținute pe acest site sunt publicate cu scop de informare, declarațiile făcute în ceea ce privește produsele, ingredientele și efectele lor sunt culese din literatura de specialitate, specificațiile tehnice ale produselor cosmetice și specificațiile tehnice ale producătorilor de materii prime. Produsele noastre sunt sigure, neprezentând efecte adverse pentru sănătate. Nu cauzează efecte nedorite câtă vreme sunt folosite în scopul pentru care au fost produse, în condiții normale și respectând perioada de garanție. Au fost testate și evaluate conform exigențelor regulamentului 1223/2009/EC, de către un evaluator calificat al siguranței. Produsele nu conțin substanțe interzise, iar ingredientele din care sunt făcute respecta toate condițiile legale de siguranta. Produsele nu au fost testate pe animale.

 


DISPOZIȚII FINALE

ÎNMIRESMAT își rezervă dreptul de a putea efectua orice modificări ale acestor prevederi, precum și orice alte modificări asupra site-ului www.inmiresmat.ro, fără a fi necesară vreo notificare prealabilă către utilizatori în acest sens.

Dacă oricare dintre clauzele de mai sus va fi găsită nulă sau nevalidă, indiferent de cauză, aceasta clauză nu va afecta valabilitatea celorlalte clauze.

Pentru informații suplimentare vă puteți adresa la departamentul potrivit, datele sunt afişate la rubrica de contact.

bottom of page